INTERAKTÍV ÉLMÉNY-HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 🤩🌟🎤🎹🎷 🎺🎸

INTERAKTÍV ÉLMÉNY-HÁZHOZSZÁLLÍTÁS//OTTHONKONCERT – ONLINEKONCERT Hazánkban elsőként, egyedülállóan otthonába visszük a zenei élményt!...

JAZZ FIVE Translate

2020. február 9., vasárnap

MZK Programajánló 2020 Tavasz 🤩 👩🏽‍🏫 👨🏽‍🏫💬🎤 🎷 🎺 🎹 🎸 ♻️ ✅


MZK Programajánló 2020 Tavasz 🤩 👩🏽‍🏫  👨🏽‍🏫💬🎤 🎷 🎺 🎹 🎸 ♻️ ✅
            Az idei évadunk is - a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával megvalósuló - Élményhangverseny-sorozattal indul, amely Február 18-án és Április 15-én 10:00-tól az Újkerti Közösségi Házban kerül megrendezésre a Művészi Zene Kör szervezésében, Tematikus Élményhangverseny-sorozat Fúvósokra címmel.
A program része a fa- és rézfúvóshangszerek bemutatása és népszerűsítése az infokommunikációs kor generációi számára, akik az esemény alkalmával - a korszerű módszerekkel történő naprakész tudásanyag közreadása mellett - kipróbálhatják a meghatározó hangszertípusokat.
Az esemény kiemelt érdekessége, hogy a többdiplomás művésztanárok mellett különböző életkorú kiemelkedő tehetségek is bemutatkoznak.
A belépés és a parkolás is ingyenes, a kiemelkedő tehetségek részére támogatás felajánlható.
Szintén a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával 2020. Március 11-én és Május 13-án 10:00-tól az Újkerti Közösségi Házban folytatódik a Kortársművészek Kortársművészetben élményhangverseny-sorozatunk, amely társadalmi szerepvállalása, hogy a közönség személyes kapcsolatba kerülhessen a kortárs alkotóművészekkel, akik ingyenesen, élménygazdag környezetben, befogadható módon és széles körben közvetítik a kortárs magaskultúrát.
Az elmúlt tízenegy év nagysikerű műsorai mellett idén is folytatódik a Jazz Five Élménykoncert-sorozata, amely érdekessége az egyedi Ecoustic jazz és Székely jazz programok továbbfejlesztése, valamint vadonatúj zenei élményekkel is várják a minőségi szórakozást választó közönséget.
            A korszerű hangszertanulásra, sokoldalú fejlődésre vágyók és a közösségi zene iránt érdeklődők számára az egyedi zeneoktatási módszerrel működő Alternatív Lehetőségek Művészeti Akadémia művésztanárai az idei évadban is biztosítanak tematikus élményedukációs előadásokat és bemutatkozási lehetőségeket az előzetesen meghirdetett tehetségmenedzselési és gyakornoki programjaik szerint.
Köszönjük az eddigi sajtótámogatásukat és szeretettel várjuk Önöket továbbra is rendezvényeinken!