INTERAKTÍV ÉLMÉNY-HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 🤩🌟🎤🎹🎷 🎺🎸

INTERAKTÍV ÉLMÉNY-HÁZHOZSZÁLLÍTÁS//OTTHONKONCERT – ONLINEKONCERT Hazánkban elsőként, egyedülállóan otthonába visszük a zenei élményt!...

JAZZ FIVE Translate

2020. április 29., szerda

MŰVÉSZI ZENE KÖR helyzetjelentés a Koronavírus árnyékában

MŰVÉSZI ZENE KÖR helyzetjelentés a Koronavírus árnyékában


Az idei évadunk is - a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával megvalósuló - Tematikus Élményhangverseny-sorozat Fúvósokra címmel indult, amely első alkalma Február 18-án az Újkerti Közösségi Házban került megrendezésre a Művészi Zene Kör szervezésében.
Sajnos a – kialakult helyzet miatt – a következő előadást Április 15-én már nem tudtuk megtartani, így a Kortársművészek Kortársművészetben élményhangverseny-sorozatunk Március 11-i és Május 13-i előadása is elmaradt.
Jazz Five zenekar tavasszal tervezett - külföldi és hazai állomásokat is érintő – élménykoncert-turnéja is később kerül megszervezésre.
A szervező Művészi Zene Kör - művész-tanárai, a közreműködő művészek és művésztehetségek, valamint az Újkerti Közösségi Ház rendezőcsapata – nevében, ebben a formában szándékozunk támogatásunkat kifejezni a közönség felé.
Továbbra is biztosítjuk a magaskulturális tartalmakat számukra, jelenleg online formában, később pedig személyesen is, a megszokott formában.
Az elmúlt hetekben családi videóinkkal kedveskedtünk közönségünknek, amelyekben három gyermekünk is aktívan közreműködött, báb- és hangszerjátékkal:
Itthon vagyok
Emlék
A videóink legfőbb üzenete, hogy otthoni körülmények között is megfelelő lehetőség van az alkotásra, ennek eredményeképpen felkerült a 100. videó is a csatornára:
Veled

Kívánjuk, hogy tartalmaink sok örömet és élményt adjanak, személyes üzenetünkkel kívánunk kiváló egészséget és türelmet mindenkinek:

Aki tud, maradjon otthon és alkotásaival gazdagítsa a közösséget, valamint hallgasson sok művészi zenét!