INTERAKTÍV ÉLMÉNY-HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 🤩🌟🎤🎹🎷 🎺🎸

INTERAKTÍV ÉLMÉNY-HÁZHOZSZÁLLÍTÁS//OTTHONKONCERT – ONLINEKONCERT Hazánkban elsőként, egyedülállóan otthonába visszük a zenei élményt!...

JAZZ FIVE Translate

2014. november 6., csütörtök

JAZZKARÁCSONY-NAGYKARÁCSONY JAZZ FIVE Hagyományos Adventi Jótékonysági Koncert

Szeretettel várunk mindenkit a már megszokott jóhangulatú 2014-es JAZZ FIVE koncertjeinkre!!!
A pontos időpontokat folyamatosan közöljük!
A koncertek különlegessége, hogy a világhírű slágerek dallamai digitális fúvós hangszereken szólalnak meg, így a közönség megismerkedhet az Infokommunikációs korszak végtelen zenei lehetőségeivel.
A JAZZ FIVE ezekkel a programokkal szintetizálta a zeneművészet egyetemes értékeit a mai kor határtalan lehetőséget biztosító digitális technikájával!
Új felállásban, vadonatúj műsorokkal, megújult hangzásvilággal, a már megszokott igényes JAZZ FIVE stílusban, jazz mindenkinek...

JAZZ FIVE KONCERT:
JAZZKARÁCSONY-NAGYKARÁCSONY
6. 16:00 JAZZ FIVE Adventi Jótékonysági Koncert DMK

MEGHÍVÓ

Idén 5. alkalommal rendezi meg a JAZZ FIVE hagyományos jótékonysági koncertjét, JAZZKARÁCSONY-NAGYKARÁCSONY címmel.
Nagycsaládos szülőkként és professzionális alkotó- és előadóművész-tanárokként fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalás jegyében indított, példaértékű és hagyományteremtő kezdeményezést, melynek segítségével egyre több rászoruló gyermeket és családot tudnak támogatni.
A szakmai körökben is nagy hatást gyakorló – közkedvelt programjaik révén széles körben sikeressé vált - JAZZ FIVE társadalmi és szakmai értékfaktorával és nemes célok által vezérelt küldetés- és hivatástudatával méltán váltotta ki a széleskörű elismerést, amelynek hatásaként mára egyre több művész, előadó és támogató jelzi szándékát, hogy csatlakozzon programjaikhoz.
A JAZZ FIVE művészei - régiós szinten is – egyedülállóan a tiszteletdíjukat és a koncert teljes bevételét jótékony célra ajánlják fel, így kívánnak aktív segítséget nyújtani a társadalom perifériájára szorult embertársaik részére.
A jövőben szeretnék még szélesebb körben népszerűsíteni – a színvonalas, minőségi zene erejével és a jazzkultúra jóízlésformáló hatásaival – programjaikat, hogy még több partner és támogató szerezzen tudomást és csatlakozhasson a legnemesebb célok által vezérelt, értékközvetítő hagyományhoz.
Műsorukban népszerű karácsonyi slágerek és ünnepi témájú saját dalok hangzanak el, a már megszokott, igényes JAZZ FIVE stílusban.

csatlakozás:
https://www.facebook.com/events/412452805565510/
https://www.youtube.com/user/jazz5deb/
http://jazzfive.mlap.hu/

http://domokosmusic.mlap.hu/
http://jazzfiveband.blogspot.hu/